Xiaomi crowdfunds Mofan, un distribuitor instant de apă caldă de buzunar

 Xiaomi crowdfunds Mofan, un distribuitor instant de apă caldă de buzunar

Xiaomi, în afară de scoaterea pe piață a noilor dispozitive inteligente accesibile, funcționează, de asemenea, pentru a face acasă mai inteligent și ușor de navigat.

Mai mult, gigantul tehnologic chinez dorește să facă viața mai accesibilă, dar mai importantă și mai sigură. Proiectul de crowdfunding al Xiaomi suplimentează doar acest gând, iar ca parte a acestui proiect, Xiaomi a adus pe piață noi dispozitive la un preț accesibil.

Pe 15 iunie, Xiaomi a lansat un distribuitor instant de apă caldă de buzunar Mofan pe Youpin. Așa cum este cazul oricărui proiect Xiaomi crowdfund, prețul și pentru acest nou dispozitiv este relativ ieftin. Distribuitorul de apă caldă are un preț de 199 de yuani=25 euro.

Distribuitorul de apă caldă are un design mic cu dimensiunile 117x62x190 mm. Caracteristica sa mică de design îl face un lucru ideal pentru a purta sau poate ambala într-o valiză în timpul călătoriei. Xiaomi Mofan adoptă noua tehnologie de fierbere a bilei fără căldură.

Durează doar 4 secunde ca acest dispozitiv să se încălzească sau chiar să fiarbă apa, făcând fiecare cană de apă să fie proaspătă. Nu numai asta, dar designul și câteva dintre caracteristicile sale sunt, de asemenea, futuriste. Încălzitorul de apă are o interfață de ecran tactil de înaltă definiție, care afișează temperatura curentă a apei. În plus, oferă și opțiuni de temperatură personalizate, iar utilizatorul poate seta temperatura în funcție de nevoile sale.

Dacă acest lucru nu a fost suficient, distribuitorul de apă furnizează, de asemenea, patru blocuri de volum fix de apă. Utilizatorii pot alege între 120ml, 250ml, 360ml și 500ml, iar nivelul apei se va opri imediat după atingerea volumului necesar.

Distribuitorul instant de apă caldă de buzunar Xiaomi Mofan este special echipat cu o gură specială de sticlă de apă îmbuteliată, astfel încât să poată găzdui fiecare sticlă de apă disponibilă pe piață. Furtunurile speciale de racord sunt pregătite pentru apa îmbuteliată pentru a reduce frecvența de înlocuire, ceea ce îi crește longevitatea.

Alte postări:

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *