Xbox Series X: Next-Gen Consolă și jocuri noi în dezvoltare

 Xbox Series X: Next-Gen Consolă și jocuri noi în dezvoltare

Xbox lucrează la cea de-a patra generație Xbox Series X consola. Marca de jocuri video deținută de Microsoft își propune să păstreze moștenirea jocurilor prin seria Xbox X.

Echipele Xbox Game Studios încearcă să creeze cea mai mare și cea mai bună linie de titluri din istoria Xbox, variind de la originalul Xbox la Xbox One, alături de noi titluri. Astfel, la momentul lansării sale, clientul va avea mii de titluri pentru a juca pe consola Xbox Series X.

Jason Ronald, directorul Managementului programelor pentru Xbox Series X consideră că jocurile reunesc oamenii și comunitățile. Comunitățile partajate care se creează prin intermediul universului și jocurilor sunt o experiență în sine. Și oamenii creează amintiri și se atașează de jocurile pe care le-au jucat mai întâi cu un grup de prieteni.

Conservarea moștenirii jocurilor
Profitând de acest aspect, echipa Xbox a decis să mute jocurile de-a lungul generațiilor și să le aducă mai departe. Deci, nu numai consola de jocuri care primește avansuri și upgrade-uri, ci și titlurile de jocuri. Scopul lor este de a permite jucătorilor să joace cele mai bune versiuni de jocuri din patru generații Xbox la lansarea Xbox Series X.

Pentru a vă asigura că funcționează, Xbox a dezvoltat compatibilitatea Backwards în cea mai recentă consolă și a testat-o ​​complet cu titluri vechi.

Compatibilitate înapoi
Brandul de jocuri video a încercat mai devreme compatibilitatea înapoi. Titlul care a rulat pe Xbox 360 a fost compatibil pentru a rula pe consola Xbox One. Chiar și jocurile care au rulat pe Xbox original au fost readuse din trecut pentru a rula pe Xbox One.

A fost o modalitate excelentă de a păstra legătura cu trecutul și de a recrea bucuria de a reda acele titluri din nou, pe o piesă hardware superioară. Echipa de inovare lucrează din greu pentru a împinge limitele și pentru a face seria Xbox X cea mai compatibilă consolă. Aceștia modernizează procesorul, sistemul de operare și ipervizorul pentru a oferi cea mai bună experiență jucătorilor.

Dispozitivul a fost testat de mai mult de 1 ore. Acestea vor testa alte ore înainte ca biblioteca finală a jocului să ia contur.

Depășirea provocărilor tehnice
Titlurile compatibile înapoi pot rula la performanța lor maximă în noua consolă. Nu aveți nevoie de un mod de impuls sau de descărcare pentru a vă juca favoritele vechi. Deci, puteți juca cea mai bună versiune a jocului dvs. clasic acum.

Echipa de compatibilitate a făcut noi inovații pentru a îmbunătăți o listă cu titluri. Acest lucru îmbunătățește calitatea acestor jocuri, făcându-le mai bune decât au fost la vremea creatorilor lor originali. Tehnici precum metoda Heutchy cresc rezoluțiile titlurilor până la 4K. Mecanismul de filtrare anisotropă îmbunătățește calitatea finală a imaginii. Jocurile clasice corespund perfect standardelor moderne.

De asemenea, lucrările vor dubla rata de cadru a unui set selectat de titluri de la 30 fps la 60 fps sau 60 fps la 120 fps.

Jocurile se vor desfășura la rate-cadru constante, la rezoluție maximă, cu o calitate vizuală premium. Acest lucru este posibil prin SSD personalizat extrem de avansat care alimentează Arhitectura Xbox Velocity.

Seria X oferă, de asemenea, o nouă tehnică inovatoare de reconstrucție a HDR. Prin aceasta se poate reda vechile titluri cu suport HDR. Și pentru că tehnica este o caracteristică a platformei, aceasta nu afectează performanța jocului.

Astfel, progresele la nivel hardware și platformă permit jucătorului să se întoarcă în timp. Și nu doar să joci clasicele titluri de joc, ci să joci cele mai bune versiuni ale acestora.

Există, de asemenea, o nouă funcție de reluare rapidă care vă permite să reluați jocul de unde ați plecat. Aceasta se aplică atât la titlurile noi, cât și la cele înapoiate.

Xbox poate stabili o stare avansată de conservare a jocului. Jucătorii și fanii avizi așteaptă lansarea Xbox Series X în această vacanță.

Alte postări:

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *