Watch Dogs: Legion

 Watch Dogs: Legion

Joacă pentru oricine implică pe oricine din întreaga populație lndoneză în rezistența ta: de la un agent MI-6 PANA la un luptător dur , un hacker strălucitor sau un luptător ilegal, Presedinte sau o femeie în vârstă … Oricine pe cine vedeți se poate alătura echipei tale și are un fond unic, personalitate și set de abilități.

Configurează-ți recrutele
Deblocați privilegii unice pentru a personaliza fiecare membru al legiunii dvs. în funcție de stilul dvs. de joc. Nivelați fiecare personaj în clase precum Hacker, Infiltrator și Enforcer. Personalizează-le în continuare cu ținute unice și măști iconice.

Libertate deplină, consecințe reale
Joacă jocul așa cum vrei. Un sistem de luptă complet nou și o gamă largă de arme și abilități înseamnă că abordarea luptei are consecințe reale. Dacă folosești forță neletală, inamicul va încerca să te supună și să te aresteze. Dacă trageți pentru a ucide, riscați să vă omori definitiv personajele.

Deschide londra mondială
Descoperiți lumea largă urbană deschisă și vizitați numeroase atracții faimoase ale Londrei – inclusiv Trafalgar Square, Big Ben, Tower Bridge, Camden, Piccadilly Circus sau London Eye – și participați la evenimente laterale, cum ar fi boxul cu nud, fotbalul în stil liber, ilegal contracte de curierat sau Artă străzi.

Echipați împreună cu prietenii
Conectați-vă echipa online și uniți forțele cu trei prieteni în timp ce explorați în mod liber lumea împreună sau finalizați noi misiuni comune și conținut provocator pentru jocurile finale. Bucurați-vă de actualizări regulate gratuite, adăugând noi moduri online, recompense și evenimente tematice.

  • VERSIUNEA STANDART – 59.99$
  • VERSIUNEA GOLD – 109.99$
  • VERSIUNEA ULTIMATE – (NECUNOSCUT)
  • VERSIUNEA DE COLECȚIE – 189.99$
  • UPLAY+ – (NECUNOSCUT)
  • BONUS PENTRU PRE-COMANDĂ PRIMESTI SETUL Golden King

Alte postări:

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *