Top tehnologii de dezvoltare a aplicațiilor mobile solicitate de profesioniști în viitor

 Top tehnologii de dezvoltare a aplicațiilor mobile solicitate de profesioniști în viitor

Utilizarea internetului înregistrează o creștere din ce în ce mai mare din ultimul deceniu, iar factorul principal care îl influențează este tehnologia folosită de companiile de dezvoltare a aplicațiilor mobile. Profesii precum inginerie, medicină, educație etc. vor începe să se angajeze în cele mai noi forme de aplicații mobile interactive.

Fiecare companie de dezvoltare de aplicații își propune să ofere accesibilitate, angajare și o interfață ușoară pentru utilizatorii săi. Acești dezvoltatori de aplicații mobile utilizează mai multe tehnologii care pot fi utilizate pe scară largă fie pentru o platformă specifică, fie pentru dezvoltarea de aplicații multiplă. Limbile de programare utilizate de dezvoltatori sunt C ++, Swift, Java, PHP și HTML5. Aceste limbaje de calcul și de programare au îmbunătățit experiența dezvoltatorilor.

Acum, să aruncăm o privire mai atentă asupra tehnologiilor de vârf care vor fi solicitate de diverse profesii în viitor și a modului în care fiecare companie de dezvoltare a aplicațiilor mobile lucrează astăzi la aceste tehnologii:

Inteligența artificială

 • Inteligența artificială este simularea inteligenței umane care este procesată de mașini. Aceste procese includ trei etape majore care sunt: învățarea, raționamentul și corectarea.
 • Inteligența artificială constă din diferite tipuri de date care au aliniat algoritmi care includ anumite subseturi. Aceste subseturi cuprind știința datelor, învățarea automată și învățarea profundă.
 • Astăzi, AI (inteligența artificială) a devenit o parte integrată a ompaniilor de dezvoltare de aplicații mobile. În afară de caracteristici precum învățarea display-ului, raționamentul și trăsăturile de planificare, AI oferă, de asemenea, abilități precum percepția, capacitatea de manipulare și cunoștințe pentru aceste aplicații.

Aplicații Cloud

 • O aplicație cloud este un program software complet bazat pe cloud în care componentele locale lucrează împreună.
 • În viitor, ar putea exista o creștere a cererii de menținere și arhitectură a norului. Această aplicație bazată pe cloud reduce costurile hardware pentru dezvoltatorii de aplicații.
 • Aplicația Cloud nu numai că economisește timp și costuri, dar îmbunătățește și dezvoltarea produsului.

Internet of Things

 • Internet of Things se referă la interconectarea obiectelor de zi cu zi prin internet. Avantajul IoT este că nu necesită nicio interacțiune fizică. Prin urmare, IoT transferă datele chiar și fără interacțiuni umane la om sau la computer.
 • În ziua de azi, IoT devine din ce în ce mai popular și este solicitat de mai multe industrii, cum ar fi internetul industrial, automatizarea caselor, asistența medicală, agricultura etc.
 • Deoarece IoT conectează totul într-un singur sistem, devine mai ușor pentru aplicațiile mobile să dezvolte, să funcționeze și să furnizeze chiar și servicii complexe.

Tehnologia Blockchain 

 • Tehnologia Blockchain este o listă de blocuri sau înregistrări care sunt legate între ele folosind criptografie. Acesta achiziționează mai multe modele ale rețelei, astfel încât hackerii nu pot afla datele criptate ale utilizatorilor.
 • Această tehnologie Blockchain este utilizată pentru a crea un sistem de evidență permanent, public și transparent pentru compilarea datelor de vânzări și urmărirea utilizării digitale. Tehnologia Blockchain a făcut mai multe aplicații mult mai ușoare, cum ar fi lanțul de aprovizionare, tranzacția în monedă digitală, consultantul Blockchain etc.
 • Tehnologia Blockchain reduce intermediarii, menține transparența și securizează datele utilizatorului datorită cărora sunt utilizate în mai multe domenii precum votarea, schimbul valutar, activitatea bancară, administrarea contractelor etc.

AR și VR

 • AR sau Reality Augmented adaugă elemente digitale într-o vizualizare live în mare parte folosind o cameră foto sau un smartphone, în timp ce VR sau Realitatea Virtuală creează o experiență care te închide complet din lumea externă.
 • Tehnologia AR / VR este utilizată pe scară largă în mai multe aplicații, cum ar fi educație, inginerie, medicale, arhitectură, etc. Deoarece aceste realități își angajează utilizatorii prin intermediul tehnologiilor și aplicațiilor purtabile, aceste tehnologii vor fi foarte solicitate în curând.
 • Deoarece tehnologia se orientează către noua eră a lumii 4D, tehnologiile AR și VR au reușit să atragă atenția nu numai a companiilor de dezvoltare a aplicațiilor mobile, ci și a antreprenorilor și investitorilor.

Concluzie

Astfel, se poate spune că toate aceste tehnologii sunt utilizate pe scară largă de dezvoltatorii de aplicații mobile pentru a înlătura complexitățile sistemului și a oferi o experiență mai bună pentru utilizatorii lor. Dintre recent, aplicațiile mobile au devenit unul dintre cele mai convenabile moduri de comunicare între orice afacere și clienții săi. Astfel, în curând, mai multe profesii se vor angaja în aplicații mobile pentru a oferi un serviciu mai bun clienților lor.

Alte postări:

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *