Seria Galaxy A la prețuri accesibile, Galaxy A21 lansată în India

 Seria Galaxy A la prețuri accesibile, Galaxy A21 lansată în India

Samsung India a anunțat lansarea Galaxy A21s pe care compania pretinde a fi cea mai accesibilă gamă de smartphone-uri Galaxy A din 2020.

Smartphone-ul dispune de un ecran Infinity-O de 6,5 inci care le va oferi utilizatorilor săi o experiență imersivă. Ecranul de afișare oferă un raport de aspect de 20: 9 împreună cu audio Dolby Atmos .

Smartphone-ul funcționează pe o baterie de 5000mAh care oferă până la 21 de ore de serviciu cu o singură încărcare. Mai mult, bateria suportă încărcare rapidă de 15W.

Galaxy A21s vine cu Samsung Knox, care va oferi utilizatorilor săi securitate suplimentară și este deosebit de util împotriva atacurilor cibernetice. Samsung Knox oferă un nivel înalt de securitate a sistemului de securitate pentru a păstra datele utilizatorului în siguranță. În plus, smartphone-ul este alimentat de chipset-ul Exynos 850, care vine cu Game Booster 2.0, alimentat de AI, oferind jocuri fără fir.

Galaxy A21s are o configurație cu patru camere pe spate, adăpostită cu atenție în interiorul unui pătrat mic. Configurarea camerei constă dintr-o cameră principală de 48 MP, un shooter ultra-larg de 8 MP și două lentile de 2 MP. Galaxy A21s vine, de asemenea, cu alte funcții interesante, cum ar fi zoomul 8X, un mod Food dedicat și Ultrawide Panorama. Camera selfie este de 13 MP.

Smartphone-ul este oferit în două variante de memorie: 4 GB și 6 GB RAM cu 64 GB memorie internă, care ar putea fi extinsă până la 512 GB. Galaxy A21s este echipat cu senzor de recunoaștere a feței și senzor de amprentă . Aplicații importante, cum ar fi Samsung Health, sunt integrate și cu acest smartphone, astfel încât utilizatorii să își poată urmări sănătatea mai bine.

Galaxy A21s vine cu funcția „Make for India” Alive Intelligence – Carduri utile , care ajută utilizatorul să găsească informații utile rapid în Inbox SMS.

Galaxy A21s va fi disponibil în culori negru, alb și albastru. Varianta de 4 GB + 64 GB are prețul de la INR 16499, iar varianta de 6 GB + 64 GB are un preț INR 18499.

Alte postări:

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *