Samsung Galaxy A31, al treilea dispozitiv din seria A pentru 2020 lansat în India

 Samsung Galaxy A31, al treilea dispozitiv din seria A pentru 2020 lansat în India

Samsung lansează Galaxy A31, al treilea smartphone din seria A Galaxy din India. Samsung Galaxy A31 vine cu un uimitor ecran de 6,4 inchi de Super AMOLED Infinity U, versatilă quad-camera de 48MP, baterie puternică și 5000 mAh.

Dispozitivul are un ecran mare de 6,4 inci FHD + Infinity-U cu raportul larg de aspect. Smartphone-ul este dotat cu memorie internă de 128 GB, împreună cu cea mai mare capacitate de stocare extensibilă de până la 512 GB. De asemenea, este sport un procesor avansat Octa-core de 6 GB RAM.

„Cu seria Galaxy A, aducem o inovație semnificativă pentru toți consumatorii noștri. În primul trimestru al anului 2020, am introdus numeroase funcții de primă industrie și descoperire în smartphone-urile de segment mediu prin Galaxy A71 și Galaxy A51 . Suntem bucuroși să anunțăm noul Galaxy A31, care oferă ADN-ul unei serii A – ecran minunat, cameră minunată și durată de viață a bateriei de lungă durată – la un punct de preț mai accesibil ”, a declarat Aditya Babbar, Director Mobile Business, Samsung India .

De asemenea, dispune de Samsung Pay (plăți cu card doar prin NFC), care permite plata cu telefonul lor.

Samsung Galaxy A31 cu configurarea camerei Quad

Galaxy A31 are o configurație cu cameră cu patru camere. O cameră principală de 48MP și să filmăm imagini și videoclipuri de înaltă rezoluție cu cea mai mare claritate. Camera finală Ultra Wide de 8MP, cu câmpul vizual de 123 de grade. Camera Macro de 5MP pentru close-up. Iar camera de 5MP Depth permite realizarea de fotografii Live Focus.

Smartphone-ul oferă, de asemenea, un AI Scene Optimizer care acceptă 30 de scene, precum și caracteristica AR Doodle . Mai mult decât atât, care îmbogățește videoclipuri folosind tehnologia de realitate augmentată, permițând să atragem arta 3D ciudată, desen de linie.

Preț și disponibilitate

Varianta Samsung Galaxy A31 6/128 GB și are un preț INR 21999.

Samsung Galaxy A31 este disponibil în variantele de culoare albastru, alb și negru Prism Crush. Și este disponibil în magazinele de vânzare cu amănuntul, Samsung Opera House, Samsung.com și principalele portaluri online.

Alte postări:

1 Comment

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *