PUBG introduce harta LIVIK exclusivă pentru mobil

 PUBG introduce harta LIVIK exclusivă pentru mobil

Jocul popular al tinerilor din aceste zile este PUBG. Cu fiecare zi care trece, lăcomia pentru caracteristici mai noi face ca jocul să-și câștige spiritul în a introduce cele mai palpitante caracteristici. Astăzi, PUBG a introdus harta LIVIK exclusiv pentru utilizatorii de PUBG mobil .

Contul oficial de Twitter PUBG Mobile l-a anunțat astăzi dimineața devreme, la 7:30. Postul spune, de asemenea, că este extrem de interesant pentru utilizatori să se afle în noua lume a Mals-urilor LIVIK, care sunt exclusive pentru utilizatorii de PUBG mobil.

Nu putem aștepta să experimentați Livik în gloria deplină! Încercați acum în Beta! 👉 https://t.co/Lvgc5qlZAp . Asta trebuie să spună tot.

Ei bine, gloria pe care o are, va fi experimentată doar atunci când descărcați noua LIVIK Map Beta.

Pe lângă faptul că este exclusiv, postul depune mai mult efort în lumea „Secretă”. Se pare că PUBG Mobile dorește ca utilizatorii săi să intereseze mai mult versiunea mai nouă a jocului și să o urmărească ca o încercare de a aduce secretul ascuns în joc.

Ei bine, din tweet-ul foarte scurt, nu există prea multe reprezentări verbale, dar orice poate fi descifrat până acum, este destul de interesant. Tweetul conține, de asemenea, o imagine a LIVIK MAP beta.

Fără îndoială, iubitorii de PUBG sunt nerăbdători să înceapă încă o explorare adăugată în jocului lor și „în curând” trebuie să se adauge la toată emoția lor.

Așa că haideți să așteptăm și să urmărim ce are acest magazin PUBG în numele acestei Hărți LIVIK. Utilizatorii vor ști odată ce vor începe să joace, iar rezultatele vor fi vizibile în curând. Vom vedea apoi cât de mult PUBG Mobile și-a mulțumit utilizatorii cu noua sa caracteristică atrăgătoare, LIVIK Map.

Alte postări:

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *