Placi de acoperiș Tesla Solar V3 sunt gata pentru uz casnic

 Placi de acoperiș Tesla Solar V3 sunt gata pentru uz casnic

Elon Musk a dezvăluit recent cea de-a treia versiune a produsului solar al acoperișului Tesla, numit plăci de acoperiș din sticlă solară V3. Noile plăci de acoperiș din sticlă solară sunt acum disponibile pentru comandă, iar instalațiile vor începe în câteva săptămâni.

Un nou acoperiș cu solar integrat: acoperișul solar combină plăci solare și non-solare care par similare pentru a crea o estetică frumoasă cu un preț comparabil cu un acoperiș tipic + panouri solare. Realizate cu sticlă temperată, plăcile Solar Roof sunt de trei ori mai puternice decât plăcile standard pentru acoperișuri. – Scrie site-ul companiei

Potrivit lui Elon Musk, acoperișul din sticlă solară este o faianță mai ieftină decât înlocuirea acoperișului și adăugarea de panouri solare separate în același timp. Pentru Musk, plăcile se adresează practic oamenilor care se gândesc să-și înlocuiască totuși acoperișul. Este mai bine să mergeți la tehnica de energie solară convențională dacă știți că acoperișul dvs. a rămas 10 ani de viață.

Prețul estimativ al plăcilor de acoperiș solar V3 de 2.000 de metri pătrați Tesla este de 33.950 USD (aproximativ Rs. 24, 03, 7000) și vine cu o garanție de 25 de ani. Inițial, Telsa va face înființarea ei înșiși cu scopul de a finaliza întreaga lucrare în doar opt ore. Disponibil pentru achiziționarea de pe site-ul oficial al Tesla Solar Roof.

Alte postări:

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *