Monstrul: BMW X6 All-New lansat în India

 Monstrul: BMW X6 All-New lansat în India

BMW Group India a lansat cea de-a treia generație BMW X6 în India. Noul BMW X6 îmbină dinamica de conducere agilă și versatilă, cu un limbaj de design expresiv, ceea ce asigură prezența extrovertită a unui sportiv sport Coupe (SAC). Disponibil ca unități complet integrate (CBU), noul BMW X6 poate fi rezervat la toate dealerele BMW.

Domnul Arlindo Teixeira, președinte în exercițiu, a declarat BMW Group India, BMW a stabilit segmentul SAC cu introducerea BMW X6 și continuă povestea sa de succes remarcabilă.

Unicitatea BMW X6 a treia generație se naște din designul său modern , expresiv , care combină liniile atletice coupe si elegante , cu dinamismul unui model de BMW X .

Acest vehicul nu este ca altul, până în ultimul detaliu, noul BMW X6 oferă o sinteză unică de lux, dinamică sportivă și stil puternic creând o experiență de conducere extrem de diferită pentru clienții noștri.

De la linia de acoperiș tip coupe până la profilul cizelat, acest sport Coupe este marcat de o măiestrie extraordinară și trimite un mesaj de putere și prestigiu. Designul extrovert, dinamismul și agilitatea impresionante fac din noul BMW X6 cea mai atractivă și distinctivă mașină din segmentul său.

Noul BMW X6 oferă clienților opțiuni personalizate pentru prima dată. O serie de caracteristici opționale includ BMW Laser Light, BMW Head-Up Display, Acces confort, Lounge Panorama cu acoperiș din sticlă, Aplicație de sticlă clară artizanală și Pachet cu aer ambiant.

Clienții pot îmbunătăți nivelul de divertisment și se pot bucura de conducerea lor până la capăt, cu opțiunile de la Rear Seat Entertainment Professional și Harman Kardon Surround Sound System. Echipamentele suplimentare, cum ar fi roțile din aliaj ușor de 21 inci, lucrări distincte de vopsire și opțiuni de decupare fac ca noul model să arate al tău.

Noul BMW X6 se adaptează perfect nu numai stilului de viață dinamic, ci și gustului personal. Este disponibil în două variante puternice xLine și M Sport.

Fiecare variantă a remarcat indicii de design exterior și interior care conferă o personalitate individuală mașinii. xLine evidențiază robustetea noului sport Activity Coupe și caracterul extravertit care îmbunătățește aspectul off-road al mașinii. M Sport aduce un unghi de design dinamic, care oferă o prezență primordială și se distinge ca model sportiv de elită.

O selecție extinsă de funcții standard și opționale marchează noul BMW X6 ca un Coupe Sportiv de activitate excepțional inovatoare. Interacțiunea tehnologiei avansate de propulsie și șasiu, împreună cu dotări de înaltă calitate oferă o experiență de conducere deosebit de sport, dar foarte confortabilă.

Prețurile noi ale ex-showroom-ului BMW X6 sunt următoarele

BMW X6 xDrive40i xLine (benzină) : 95,00 000 INR

BMW X6 xDrive40i M Sport (benzină) : 95,00 000 INR

Prețul care prevalează în momentul facturării va fi aplicabil. Prețuri ex-showroom, inclusiv TVA (inclusiv taxe de compensare), după cum este aplicabil, dar exclud taxa de drum, impozitul colectat la sursa (TCS), impozitele / taxele legale ale RTO, alte taxe locale de încetare a impozitelor și asigurări. Prețul și opțiunile pot fi modificate fără notificare prealabilă. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați distribuitorul BMW autorizat local.

Noul BMW X6 este disponibil în Riverside Blue Metallic, Black Carbon, Manhattan Metallic, Artic Grey, White Mineral, Flamenco Red Brilliant Effect, Sophisto Grey Brilliant Effect, Black Sapphire și Alpine White. Pictura opțională include Tanzanite Blue Metallic și BMW Individual Ametrine Metallic.

Tapițeria este disponibilă în Design Vernasca din piele Perforată în combinațiile de Cognac | Negru, Tacora Red | Negru, Alb de Fildeș | Negru, negru | Negru, cafea | Negru și Canberra Bej | Mokka.

Clienții noului BMW X6 vor câștiga calitatea de membru la exclusivitatea BMW Excellence Club. Singurul colectiv al membrului, BMW Excellence Club se bazează pe gustul exigențelor clienților BMW, curantând experiențe de lux de neegalat din întreaga lume. Programul cuprinde patru categorii principale: Călătorii personalizate, Viața ridicată, tribuna și privilegiile BMW.

Cu ajutorul recentului BMW Contactless Experience ‘, clienții au opțiunea de a selecta, personaliza și rezerva noul BMW X6 din confortul casei lor.

Odată ce se conectează la www.bmw-contactless.in, pot explora o vedere 360 ​​a exteriorului și interiorului vehiculului, împreună cu toate caracteristicile și opțiunile de personalizare la un singur buton. Toate întrebările privind produsele, pachetele de servicii și opțiunile de finanțare pot fi adresate în timp real, interacționând cu un reprezentant online al dealerului.

Broșurile vehiculelor, detaliile caietului de sarcini și alte documente sunt furnizate online pentru a evita orice contact fizic. În plus, plățile pot fi făcute online într-un mod sigur. Clienții își vor primi mașina nouă la locul ales, după un proces complet de igienizare, împreună cu predarea tuturor documentelor vehiculului într-un plic igienizat. Livrările vor fi inițiate respectând toate directivele administrațiilor locale după perioada de blocare.

Alte postări:

1 Comment

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *