Mi Band 5 a îmbunătățit verificarea pulsului și monitorizarea somnului

 Mi Band 5 a îmbunătățit verificarea pulsului și monitorizarea somnului

Iubitorii de fitness sunt întotdeauna curioși cu privire la tehnologiile care devin avansate pentru a-și îmbunătăți regimul de fitness. Mi Band a ajutat acești iubitori de fitness să își atingă obiectivele zilnice. Acum, dacă sunteți unul dintre ei, cel mai recent Mi Band 5 este aici pentru a vă ușura viața cu noul său set de actualizări.

Așadar, compania s-a ocupat de problemele existente și a modernizat senzorii Mi Band 5. Odată cu schimbarea, măsurătorile sistemelor din corp vor fi și mai precise. Frecvența cardiacă și monitorizarea somnului vor fi măsurate cu mai multă precizie.

La cererea populară, metoda de plată a fost reluată de Mi. Astfel, acum, plățile Uniunii NFC fără contact pot fi făcute prin intermediul Mi Band 5. Acest proces de comunicare NFC funcționează cu Identificarea Frecvenței Radio (RFID). Acum, cu Mi Band 5, vă puteți orienta cu ușurință în procesele de plată fără întârziere.

Încărcarea dispozitivelor noastre este un lucru important căruia trebuie să acordăm întotdeauna multă grijă. Deci, modurile mai ușoare de încărcare sunt întotdeauna binevenite. Prin urmare, pentru a facilita această sarcină, Xiaomi a scos la iveală caracteristica încărcării magnetice. Eram destul de conștienți de încărcarea USB tradițională a benzilor Mi, dar nu mai e. Cu încărcarea magnetică, puteți încărca Mi Band 5 cu un singur clic. Acest magnet este prezent în partea din spate a benzii sub capsulă.

Pentru a face față tuturor acestor funcții noi, cu siguranță ați dori să aruncați o privire mai largă asupra lucrurilor. Se pare că Xiaomi a auzit apelul tău. Dimensiunea ecranului a fost extinsă cu 20% mai mult decât dimensiunea inițială. Ecranul mai mare și colorat îți va stabili dispoziția la maxim.

Cu aceste noi caracteristici , iubitorii Mi se vor îndrăgosti de Mi Band 5. Dar, alături de această veste, trebuie menționată o deosebire despre fabulosul fapt că acum Xiaomi face tranzacții cu MasterCard. Și când ați aflat atât de multe despre Mi Band 5, să vă spunem și că rușii vor primi Mi Band 4 și cu NFC. Deci, se pare că atât predecesorul, cât și succesorul din seria Mi Band fac modificări remarcabile. Tu ce crezi?

0 Reviews

Write a Review

Alte postări:

1 Comment

  • […] Halo Band „nu este un dispozitiv medical”, îmi spune Amazon. Ca atare, nu a trimis dispozitivul la FDA pentru niciun fel de aprobare, inclusiv „ autorizația FDA ” cu o atingere mai ușoară pe care au folosit-o atât de multe alte benzi de fitness. […]

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *