KFC Chicken își dezvoltă KFConsole: o invenție bizară sau o parodie?

 KFC Chicken își dezvoltă KFConsole: o invenție bizară sau o parodie?

KFC, articulația preferată a tuturor mâncării rapide, tocmai a făcut cel mai neașteptat lucru. Compania a venit cu un nou gadget numit KFConsole. Oficialii au anunțat-o pe Twitter și i-au trimis pe toți într-o frenezie.

Sony tocmai a introdus PlayStation 5 și toată lumea vorbea despre asta, dar acum KFC a introdus propria linie de consolă de jocuri.

Recent, compania a încercat să se extindă și, de asemenea, a introdus Crocs cu temă de pui și Internet Escape Pod. Însă acesta nu a fost sfârșitul noilor proiecte. Acest lucru este fie o parte din cutie serioasă care se gândește și acționează asupra acesteia, dar suspiciunea veridicității sale rămâne în mintea tuturor.

KFConsole are o găleată în formă de găleată și, dacă conceptul de design nu face pe toată lumea să pună la îndoială autenticitatea sa, specificațiile sale sunt cu totul alt joc. Se presupune că poate juca jocuri în adevărat 4k la 120FPS datorită cipului său de procesor Zinger, care este programat la 11GHz. Cu toate acestea, cea mai ciudată și mai sălbatică specificație pentru această consolă trebuie să fie faptul că oficialii pretind că consola este o „platformă compatibilă”.

Cu cât acorde mai multă atenție detaliilor sale, cu atât îți pune la îndoială autenticitatea și seriozitatea. Unii internauți cred că este o parodie și nu un lucru real. KFC a recunoscut că toate informațiile referitoare la acest produs vor fi făcute publice la sfârșitul acestui an pe 12 noiembrie.

Managerul de la KFC, Josh Benger a spus: „La KFC am fost continuu uimiți de răspunsul uimitor al comunității de jocuri la tot ceea ce am făcut și a trebuit să redăm cu ceva cu adevărat incredibil.

Am vrut să oferim jucătorilor cea mai bună experiență de joc de pe piață, cu comoditatea unei alimentări cu pui de acasă și astfel s-a născut KFConsole. Abia așteptăm să ajungem în mâinile fanilor noștri mai târziu în acest an. “

Alte postări:

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *