Honor vor lansa un smartphone, X10 Pro din Seria X

 Honor vor lansa un smartphone, X10 Pro din Seria X

Honor pare să fie în topul producției sale, deoarece două noi smartphone-uri din aceeași companie au fost listate pe TENAA. Conform listei scurse, compania chineză va lansa pe piață două smartphone-uri noi din reputația sa serie X.

Cu toate acestea, se spune că smartphone-ul care a intrat în listă este un smartphone din seria X , Honor X10 Pro.

Nu există îndoieli cu privire la autenticitatea înregistrărilor TENAA, mai ales că majoritatea înregistrărilor de pe acest site s-au dovedit a fi adevărate. În cele din urmă, există foarte puține îndoieli că știrea lansării Honor X10 Pro va fi una falsă.

Conform listei, smartphone-ul poartă numărul modelului BMH-TN20. Această listă relevă, de asemenea, câteva dintre specificațiile cheie ale viitorului smartphone . În ceea ce privește designul, smartphone-ul va veni cu o configurație de cameră asemănătoare periscopului pe spate, cu un finisaj gradient. Partea dreaptă a smartphone-ului este casa pentru controlul volumului.  

Listarea TENAA dezvăluie, de asemenea, că Honor X10 Pro va avea un ecran OLED Full HD + de 6,53 inci care vine cu o rezoluție de ecran de 2400 x 1080 pixeli. Smartphone-ul rulează pe un procesor octa-core de 2,58 GHz și va rula pe sistemul de operare Android 10.

Lista include, de asemenea, specificația de memorie. Conform listei, smartphone-ul va veni cu 6 GB RAM și 128 GB opțiune de stocare internă, 8 GB RAM și 256 GB opțiune de stocare internă.

Partea din spate a Honor X10 Pro are o configurație de cameră quad, iar setarea constă dintr-un shooter principal de 40 MP, un obiectiv secundar de 32 MP și doi senzori de 8 MP. În ceea ce privește camera selfie, este de 16MP. Telefonul este susținut de o baterie de 3800mAh.

Data lansării Honor X10 Pro nu a fost încă anunțată și, de asemenea, sunt multe de știut despre specificațiile sale. Prețul trebuie să fie anunțat.

Alte postări:

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *