Galaxy Buds Live, anularea zgomotului, durata de viață a bateriei și prețul de 169 USD

 Galaxy Buds Live, anularea zgomotului, durata de viață a bateriei și prețul de 169 USD

Am văzut o mulțime de imagini cu căștile noi în formă de fasole ale Samsung, dar o actualizare timpurie a aplicației însoțitoare Galaxy Buds de la Samsung a confirmat aproape toate detaliile despre căștile viitoare, inclusiv numele oficial Galaxy Buds Live și asistența pentru anularea activă a zgomotului.

Aplicația prezintă, de asemenea, un scurt ghid despre cum să purtați cască cu formă unică și arată că cascăle vor avea controale tactile (setate pentru a comuta anularea activă a zgomotului în mod implicit), care poate fi dezactivat și dacă nu doriți controalele tactile. Aplicația afișează o setare și opțiunile de egalizare Găsiți Earbuds – funcții standard pentru căști de acest fel.

Aplicația oficială este cea mai mare dezvăluire pentru Galaxy Buds Live, care au apărut deja într-un videoclip de marketing scurs, care arată căștile în acțiune, împreună cu o mulțime de imagini cu căști și carcasa de încărcare. Nu este singura aplicație dintr-o aplicație Samsung: nici un videoclip cu instrucțiuni găsit în APK-ul Android de la Samsung de la Ishan Agarwal pe Twitter arată cum să introduceți Buds Live pentru a vă asigura o potrivire corectă..

În cele din urmă, WinFuture are și mai multe detalii cu privire la Galaxy Buds Live, inclusiv prețul de 169 dolari SUA, detalii despre specificații (4,5 ore de viață estimată a bateriei, 3 microfoane și drivere de 12 mm) și chiar mai multe imagini cu căștile viitoare.

Este de așteptat ca Samsung să anunțe Galaxy Buds Live la următorul eveniment Unpacked, pe 5 august, la 10:00 ET, unde compania este de asemenea așteptată să anunțe linia Galaxy Note 20 (și eventual chiar un nou model Galaxy Fold).

0 Reviews

Write a Review

Alte postări:

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *