Fotografiile încărcătorului wireless BTS pentru ediție Samsung s-au scurs online

 Fotografiile încărcătorului wireless BTS pentru ediție Samsung s-au scurs online

Săptămâna trecută, cu siguranță, Samsung a impresionat armata BTS după ce a anunțat că compania intenționează să lanseze noi ediții BTS în Galaxy S20 + 5G și Galaxy Buds +.

Trupa coreeană de băieți a câștigat cu siguranță multe inimi și a preluat lumea cu muzica și personalitatea lor. Trupa este una dintre cele mai mari trupe de incasare, iar popularitatea lor a accelerat doar prin diverse site-uri de socializare.

Desigur, Samsung nu a fost niciodată ignorant și, de asemenea, a decis să colaboreze cu trupa. Smartphone-ul și căștile BTS pentru ediție vor fi disponibile în număr limitat.

Încărcător de ediție Samsung Wireless BTS
Adăugând versiunea Samsung BTS deja disponibilă a smartphone-ului și căștilor, o imagine a unui încărcător wireless ediție BTS a apărut și online. S-ar putea ca Samsung intenționează să meargă până la capăt cu branding-ul său BTS.

Chiar și Blass, faimosul scurger care scurge informații credibile, scăpase redarea presei a Galaxy S20 + BTS Edition mai devreme.

El este persoana care a scăpat din nou un încărcător wireless Qi de culoare Samsung de la Samsung. Încărcătorul poartă faimosul logo BTS. Este un fel de sigilare pentru faptul că Samsung va lansa o ediție BTS a încărcătorului wireless.

Încărcătorul pare să fie ușor diferit de placa de încărcare wireless de 9W pe care Samsung o vinde de obicei. Deoarece s-au scurs doar fotografiile încărcătorului, nu cunoaștem specificațiile detaliate ale acestui încărcător sau chiar vreo specificație pentru această chestiune. Este posibil ca acest încărcător wireless să fie livrat cu smartphone-ul Galaxy S20 + BTS Edition într-un pachet unic.

Samsung va dezvălui Galaxy S20 + marca Galaxy B20 + și Galaxy Buds + pe 19 iunie, iar smartphone-ul va ieși la vânzare începând cu 9 iulie. Comenzile prealabile pentru acestea vor începe din 19 iunie până pe 5 iulie. Coreea de Sud a fost urmată, sper, de alte țări.

Alte postări:

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *