Cele mai bune aplicații Android pentru fanii sportului

 Cele mai bune aplicații Android pentru fanii sportului

Dacă sunteți unul dintre cei 127 de milioane de utilizatori de Android, fără îndoială, veți fi conștienți de gama uriașă de aplicații disponibile în Magazinul Google Play.

Orice ai nevoie, există o aplicație pentru ea – și dacă ești fan sport, ai noroc, având în vedere că categoria este plină de descărcări tentante. Restrângerea listei de aplicații de descărcat poate fi totuși dificilă – și ar putea fi nevoie de anumite recomandări ale experților.

Fanii sportului cărora le place să parieze au luxul unor site-uri precum BestBettingSites.uk, care examinează și identifică cele mai bune aplicații de pariuri Android. Cu toate acestea, pentru cei care caută aplicații sportive generale, ne-am făcut timp să vă oferim o listă cu ceea ce credem că sunt cele mai bune opțiuni.

ESPN

De ani buni, ESPN este cunoscut ca un important furnizor de televiziune de știri sportive și imagini în direct de jocuri de toate soiurile. Și continuă puternic, mulți fani sportivi din întreaga țară se adaptează pentru a obține noutățile sau pentru a prelua acțiunile din sportul preferat.

Dar, cum este cazul multor furnizori de moștenire din spațiul mass-media, ESPN a făcut o tranziție parțială de succes la digital și oferă acum o aplicație excelentă care își completează producția pe canalele de televiziune și pe site-ul său web. Aplicația are o serie de funcții grozave și chiar vă oferă posibilitatea de a vă proiecta propriile echipe de vis.

Dar acestea sunt doar caracteristicile sale superioare: vine și cu un fel de conținut esențial pe care îl așteptați de la unul dintre cei mai importanți furnizori de sport din America, cum ar fi listele de scoruri și cele mai recente știri de pe toate echipele preferate.

Bineînțeles, sportul este cunoscut pentru dragostea sa pentru pundituri și bârfe, iar aplicația vine cu tot felul de articole despre cele mai recente zvonuri de transfer și multe altele. În ceea ce privește prețul, descărcarea aplicației în sine este gratuită, dar dacă doriți să vă bucurați de serviciul de streaming ESPN +, acesta va costa 4,99 USD pe lună.

Bleacher Report

Dacă doriți șansa de a personaliza informațiile pe care le primiți despre echipele sportive preferate, aplicația Bleacher Report este o alegere excelentă.

Aplicația oferă mai multe oportunități pentru a-ți construi experiența de utilizator în jurul anumitor jucători sau părți și a filtra informațiile despre care știi că nu te va interesa.

Mediul informațional al internetului devine din ce în ce mai dens, iar lumea sportului nu face excepție – și alegând o aplicație care poate fi personalizată în funcție de nevoile tale, poți fi sigur că vei vedea doar conținutul dorit.

Aplicația Bleacher Report are un sistem sofisticat de notificări care funcționează instantaneu, așa că nu veți rata nimic când vine vorba de a afla cele mai recente despre echipa dvs. preferată. Acest lucru va fi excelent pentru utilizatorii Android 11, care vor avea opțiunea de a acorda prioritate acestor notificări față de alții.

Întreruperea titlurilor este o parte cheie a ofertei aplicației Bleacher Report, astfel încât nu va trebui să vă încercați cu o căutare Google ori de câte ori doriți să aflați cele mai recente. Lărgimea altor conținuturi oferite de producătorii acestei aplicații este uimitoare – de la conținut video la imagini, există ceva pentru toată lumea, indiferent de modul în care preferați să vă consumați conținutul sportiv.

Yahoo! Sports

Yahoo! Aplicația sport este, de asemenea, o alegere comună pentru cei care au nevoie de știri sportive livrate instantaneu pe smartphone. Ca și ESPN, este un portal pentru toate lucrurile sportive – cu tipuri de conținut în ofertă, inclusiv știri, jocuri transmise în direct și statistici despre echipele tale favorite.

Lista sporturilor interne de pe listă este extinsă și cuprinde totul, de la discipline majore, precum Asociația Națională de Baschet (NBA) și Liga Națională de Fotbal (NFL), până la Asociația Națională de Colegiu Atletică (NCAA) și Major Liga fotbalului (MLS). Indiferent de sportul în care faceți parte, este posibil să găsiți o reprezentare a acestuia în această aplicație.

Aplicația se poate descărca gratuit de pe Google Play Store și oferă o gamă de achiziții în aplicație. Cu toate acestea, există o mulțime de lucruri pentru a ieși din partea gratuită a acestei aplicații. Este posibil să participăm la competiții cu premii monetare, de exemplu – și nu costă nimic să intre. Puteți face acest lucru și din confortul aplicației, astfel încât nu este nevoie să treceți la un desktop sau la un dispozitiv diferit pentru a participa.

SofaScore

SUA – și America de Nord mai general – este plină de echipe și ligi sportive interesante și interesante. Dar există o lume întreagă de activități sportive și, dacă sunteți interesat să urmați aprecierile fotbalului de asociere, este posibil să găsiți aplicații precum ESPN puțin restrictive.

Înaintați SofaScore, o aplicație care reunește informații dintr-o mare varietate de ligi și echipe de pe tot globul. Indiferent dacă este tenis internațional sau ceva mai ezoteric, cum ar fi polo, SofaScore are totul.

Un potențial dezavantaj al SofaScore pentru unii oameni este, totuși, faptul că este ancorat în întregime în jurul scorurilor și datelor scorului.

Cei care doresc ceva puțin mai cuprinzător în ceea ce privește lumea sportului mai larg, cum ar fi articolele aprofundate care explorează mecanica swingului unui jucător de golf sau cele mai recente șanse cu privire la cine va fi numit cel mai valoros jucător, pot considera că acesta este oarecum lipsit. Dar pentru cei care doresc pur și simplu să obțină cele mai recente date, această aplicație este un mod util de a reduce zgomotul și de a merge direct la felul de conținut care este necesar.

Sportul este unul dintre domeniile esențiale pentru Google Play Store și este ușor de văzut de ce. Cu atât de multe discipline sportive, ligi și jocuri pentru a ține evidența, are sens că piața aplicațiilor sportive este atât de densă.

Și așa cum a arătat acest articol, ca utilizator, plătește să fie prudent atunci când vine vorba de descărcări. În loc să depășești și să descarci prima aplicație pe care o găsești, urmând sfaturile de mai sus este o modalitate excelentă de a te asigura că obții o valoare maximă pentru timpul și banii tăi.

Alte postări:

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *