Biroul de patent din SUA dezvăluie designul AirPod Pro al Apple

 Biroul de patent din SUA dezvăluie designul AirPod Pro al Apple

Luna trecută, Oficiul pentru patente și mărci din SUA a publicat o cerere de brevet de la Apple care ilustrează noile AirPods Pro cu controale de detectare a forței încorporate în aburul său. Controalele de pe AirPods ajută utilizatorul să navigheze prin muzică, să gestioneze apelurile și oferă trei moduri de control al zgomotului: anularea zgomotului activ, modul de transparență și oprit.

Apple AirPods Pro are o carcasă care definește o suprafață de senzor a forței, un prim electrod de forță dispus în interiorul carcasei, un al doilea electrod de forță dispus în carcasă, un element de arc care ține primul electrod de forță către carcasă și permite primului electrod de forță să se deplaseze spre cel de-al doilea electrod de forță atunci când o forță de intrare este aplicată pe suprafața de intrare a forței și un controler.

Controlerul este proiectat astfel încât să poată detecta o cantitate non-binară a forței de intrare, luând în considerare o schimbare între primul electrod și cel de-al doilea electrod de forță.

Oficiul american de brevete a făcut publice detaliile proiectării pe 26 martie 2020.

Din nou, brevetul evidențiază utilizarea senzorilor de forță. Senzorii tactili de forță care ar fi încorporați pe tulpina AirPod-urilor, de ambele părți, ar putea ușura utilizatorului să navigheze prin opțiuni, fără a fi nevoie să consulte telefoanele. AirPods Pro are capacitatea de a anula zgomotul din exterior și se poate adapta în funcție de forma canalului urechii.

În special, Apple a spus că va aduce pe piață noul AirPods Pro care ar renunța la funcția de anulare a zgomotului. Apple intenționase să lanseze noile AirPod-uri în mai, dar având în vedere situația actuală, nu există nici o îndoială că evenimentul de lansare va fi amânat.

Cu toate acestea, nu este ca și cum pandemia continuă a oprit Apple de la lansarea de noi produse, noul iPhone SE. Nu există informații oficiale de la Apple când va lansa acest produs și gama de prețuri.

Alte postări:

1 Comment

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *