Aplicația Adobe Photoshop Camera 1.0 disponibilă gratuit pe Android și iOS

 Aplicația Adobe Photoshop Camera 1.0 disponibilă gratuit pe Android și iOS

Noua aplicație Adobe Photoshop Camera 1.0 este acum disponibilă pentru descărcare gratuită pe dispozitivele Android și iOS.

Este o aplicație inteligentă pentru camere care recunoaște cele mai bune lentile și filtre pentru fotografii înainte de a face fotografia.

Această aplicație Photoshop Camera se concentrează pe adăugarea de filtre și efecte la fotografii înainte sau după clic. Este livrat cu o serie de filtre, lentile creative precum cerul albastru și filtre. Există multe astfel de filtre personalizate și efecte disponibile pentru a alege. Alături de lentilele personalizate, inspirate de artiști precum cântăreața Billie Eilish.

Aplicația poate îmbunătăți automat proprietățile fotografiei, cum ar fi lumina și focalizarea.

Disponibilitatea aplicației Adobe Photoshop Camera:

Anterior, această aplicație era disponibilă numai în versiune beta. Acesta este alimentat de platforma AI, Adobe, bazată pe AI, numită Sensei. Aplicația Adobe Photoshop Camera este acum disponibilă pentru descărcare gratuită pe Android și iOS pe PlayStore și AppStore.

Specificatii tehnice:

Pentru a rula această aplicație pe iOS utilizatorii au nevoie de cel puțin versiuni iOS12 sau iOS13 și dispozitive de asistență iPhone 6s și versiuni ulterioare. În ceea ce privește utilizatorii Android, au nevoie de cel puțin Android 9 sau 10 sisteme de operare. Iar dispozitivele de susținere sunt; Pixel 3 / XL, 4 / XL, Samsung S9 / S9 +, S10 / S10 + / S10 5G, Nota 9, Nota 10/10 + / 10 5G, Galaxy S20 5G / S20 + 5G / S20 Ultra 5G, One Plus 6 / 6T și de mai sus.

Aplicația este disponibilă în următoarele limbi: Deutsch, English, Español (numai pentru iOS), Français, Português (numai pentru iOS) și multe altele.

Această aplicație Adobe Photoshop Camera va concura cu alte aplicații precum Snapchat și Instagram? Spuneți-ne în caseta de comentarii ce credeți.

Alte postări:

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *