AirPlay 2 permite utilizatorilor să transmită conținut de la iPhone la televizoarele Samsung

 AirPlay 2 permite utilizatorilor să transmită conținut de la iPhone la televizoarele Samsung

AirPlay 2 se apropie acum de modelele Samsung TV 2018, 2019 și 2020, facilitând distribuirea conținutului de la un iPhone la Samsung TV. Utilizatorii pot transmite emisiuni, filme și muzică și arunca imagini de pe dispozitivele Apple direct la televizor.

Samsung a scos la dispoziție o listă de televizoare compatibile, care includ televizoare QLED 2020 8K și 4K, 2020 Frame și Serif T, televizoare LCD UHD 2020, televizoare QLED 2019 8K și 4K, Cadre 2019 TV TV și Serif, TV TV 4K UHD, TV TV 3D 4K , 2018 QLED 4K, 2018 4K TV UHD, 2018 Smart Full HDTV N5300.

Conectarea unui iPhone la Samsung TV urmează o procedură standard. Există totuși câteva mici variații, deoarece câteva dintre transferuri trebuie să fie autentificate de către utilizator. De exemplu, dacă pe ecranul televizorului este afișat un cod, utilizatorul trebuie să îl introducă și pe iPhone-urile sale. Pentru a reda melodii pe televizor cu ajutorul smartphone-ului, utilizatorul trebuie să-și conecteze televizorul la internet, pe iPhone-ul lor să selecteze o melodie, și tot ce trebuie să facă este să atingă pictograma AirPlay din partea de jos a ecranului.

Setările AirPlay pot fi modificate și prin televizor. De fiecare dată când utilizatorul încearcă să-și conecteze iPhone-ul la televizor, procesul necesită o parolă. Utilizatorul are și opțiunea de a-și crea propriul cod de acces.

Oricât de bine sună integrarea, câțiva dintre utilizatori s-au plâns de forumul Samsung online că un televizor Samsung cu numărul de model 7120 nu poate localiza aplicația Apple TV .

Nu pare să fie o problemă de firmware, deoarece modelul poartă firmware-ul 1252 și este actualizat.

Un moderator Samsung a răspuns că în prezent lucrează la activarea acestei funcții pentru modelul menționat mai sus. S-ar putea să fi rezolvat o singură problemă; cu toate acestea, și Samsung Frame TV se confruntă cu aceeași problemă, iar dezvoltatorii sunt încă să rezolve această problemă.

Alte postări:

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *